REGISSEUR

Ik wist al in mijn vroege tienerjaren dat ik regisseur wilde worden en ik ben dat stemmetje blijven volgen. Eerst via het RITS in Brussel en dan naar LA om mijn MFA in Film directing te halen op het AFI. Ik vind het super om met beeld en geluid een nieuwe wereld te creëren waar mensen graag naar kijken, nieuwe inzichten opdoen en vooral emoties beleven. In al die jaren heb ik ervaring opgedaan in de volgende aspecten:

DOCU

In de loop der jaren ben ik vooral docureeksen en reportages beginnen maken. Hierin spreekt mij vooral het persoonlijke verhaal aan en de nieuwe wereld die we dan vaak  leren kennen. "Buitengewoon" was een docureeks die ik heb gemaakt voor één,  in samenwerking met mijn partners bij Nieveranst. Voor  "Jonge zwanen" en "de nieuwe garde", docureeksen voor VTM was ik eindredactie in Post.  Voor iedereen beroemd realiseerde ik de reeksen "het sprookje" en "Voor altijd" als cameraman en regisseur. Maar  ook enkele "panorama's" en "koppen" staan op mijn cv. Voor de regionale zender ROB-tv maakten we met Nieveranst drie jaar lang heel veel  docureeksen waarbij we verschillende personages gedurende lange tijd volgden : Imec, De Brouwerij Haacht, Zorgverleners, mensen uit de sociale economie, Ecowerf, ... 

FICTIE

Mijn hart en passie zullen altijd liggen bij fictie. Graag verken ik ook de lijn tussen docu en fictie en gebruik ik elementen van beide als kruisbestuiving om zo tot een nog beter resultaat te komen. Ik heb verschillende kortfilms op mijn cv staan en zoek in reportages ook vaak de link met het fictieve op.

REALITY

Mijn eerste stappen in televisie- land heb ik gezet in de de boom-periode van de reality tv.  En zo heb ik er dus heel wat op mijn palmares staan als regisseur: Big Brother, Beautiful, Hou van ons,De reporters, Sterren op de dansvloer, Topmodel, Beauty and the nerd, Superhond, Met vier in bed, Top-chef, De smaakpolitie, Een ster in de familie,.... Vooral in de assemblages heb ik nog heel wat kunnen bijleren qua storytelling.